LogoAvondale

Avondale

Land

UK

Fabrikant

Avondale Coachcraft

Website

http://www.avondalecaravans.com/

Info

 

Actief van

1970

Actief tot

 

Types

Mayfly, Leda, Perle, ...

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor grotere foto’s en de eventuele uitleg erbij...  Navigeer daarna door de foto’s met de knoppen bovenaan het scherm.                                                                      

 Klik op het logo en ga direct naar
 de informatie over het merk

Restauraties

Klik op de link in de kolom PDF of HTML voor de gewenste versie (indien beschikbaar...)

Type

Door

Verslag PDF

Verslag HTML

-

-

-

-

 

Informatie:

 Opgestart door Gerald en Elleen Ball, versterkt met Louis Ball in 1970  en Graham Ball in 1973, heeft Avondale gedurende 35 jaar hoge kwaliteits caravans geproduceerd. De zaken werden familiaal uitgebaat sinds de dag van aanvang en vandaag nog steeds met op de achtergrond Gerald en  Elleen onder toezicht van Christopher Ball, hun zoon en dit sinds 1991  met 250 mensen in dienst.

 Zowel op vlak van tourcaravans, als gelijkblijvende stacaravans, heeft  de firma zich vol succes ontwikkeld in de vooruitgang op verschillende  vlakken. Het bedrijf beschikt nog steeds het eigendomsrecht van  Pathfinder Village in Exeter, en Barton Broads Mobile Home Park in North Lincolnshire, beide uitzonderlijk in stand houdend voor de  gepensioneerden en halfgepensioneerden om het park van home lifestyle te versterken.

Sinds de eerste Mayfly in 1970 geproduceerd werd, vervolgde het bedrijf zijn weg in perfectie. Namen zoals Leda en Perle waren een van de eerste modellen, geproduceerd om aan te tonen dat  Avondale altijd een stap verder gaat om hoog kwaliteitscaravans te  bouwen. De Sport was het begin van een lichtgewicht technisch geëvolueerde caravan die opgevolgd werd door de Dart, die de basis werd voor het nieuwe model sinds 1998. Zeer recent heeft het bedrijf de Bianco vervaardigd om het bedrijf zijn veelzijdigheid met modellen te bewijzen. De Rialto en de Argente werden geproduceerd voor families met de behoefte aan een luxueuse  caravan zonder de verhouding kwalitiet-prijs uit het oog te verliezen.

Beschik je over informatie die hier ontbreekt, dan horen we dat graag via ons secretariaat!

 

 

logo_transparant
headerbocc_transp
Zoeken
Page Français
English page
Deutsche Seite
FB BOCC niet leden
FB BOCC leden

enkel
BOCC leden

 niet leden