Home  
Andere Kampeermiddelen Aparte Combinaties Uit een Oude Doos Postkaarten Foto's ECCR  
Restauraties  
Caravans Info
A-B-R Adria Airstream Apache Avondale Baillou BIOD Bourgeois Brüderchen Caravelair Casita Chateau Cheltenham Chollet Confort Constructam Constructam New Gen Constructam Concept Coussement Digue Eccles Eicker Eriba Esterel Falter Fendt Fisher Fleurette Foorwagen Van Geesd Goliath Graziella Heinink Hirondelle IT Jarino Kema KIP Maillet Metabil MKP Mostard Munsterland Notin Otten PAF Predom QEK Rieffe CAR De Reu De Roeck Rosart Safari Servaye Souveraine SMV Sprite Suleica Tabbert Tembo La Tortue Vancar VFW Volkswagen WA-WA Wesley Westfalia Wilk WIMA Zelfbouw  

Avondale

Fabrikant uit Engeland. Meer Info onderaan pagina.


Avondale Mayfly - 1978
 
Karl Zylstra

 
Enige van dit Type
op vasteland Europa
(voor zover bekend)

I n f o r m a t i e

Avondale Coachcraft

- Ltd Carlyon Road, Atherstone, Warwickshire CV9 1JE
Telefoon : 0044 - 1827 715231 Fax : 0044 - 1827 716446

Opgestart door Gerald en Elleen Ball, versterkt met Louis Ball in 1970 en Graham Ball in 1973, heeft Avondale gedurende 35 jaar hoge kwaliteits caravans geproduceerd. De zaken werden familiaal uitgebaat sinds de dag van aanvang en vandaag nog steeds met op de achtergrond Gerald en Elleen onder toezicht van Christopher Ball, hun zoon en dit sinds 1991 met 250 mensen in dienst.

Zowel op vlak van tourcaravans, als gelijkblijvende stacaravans, heeft de firma zich vol succes ontwikkeld in de vooruitgang op verschillende vlakken. Het bedrijf beschikt nog steeds het eigendomsrecht van Pathfinder Village in Exeter, en Barton Broads Mobile Home Park in North Lincolnshire, beide uitzonderlijk in stand houdend voor de gepensioneerden en halfgepensioneerden om het park van home lifestyle te versterken.

Sinds de eerste Mayfly in 1970 geproduceerd werd, vervolgde het bedrijf zijn weg in perfectie. Namen zoals Leda en Perle waren een van de eerste modellen, geproduceerd om aan te tonen dat Avondale altijd een stap verder gaat om hoog kwaliteitscaravans te bouwen. De Sport was het begin van een lichtgewicht technisch geëvolueerde caravan die opgevolgd werd door de Dart, die de basis werd voor het nieuwe model sinds 1998. Zeer recent heeft het bedrijf de Bianco vervaardigd om het bedrijf zijn veelzijdigheid met modellen te bewijzen. De Rialto en de Argente werden geproduceerd voor families met de behoefte aan een luxueuse caravan zonder de verhouding kwalitiet-prijs uit het oog te verliezen.

Meer informatie op de:

Avondale website